نحوه ساخت و کاربرد کابین دوش

در دنیای امروزی با پیشرفت تکنولوژی امکانات و رفاه بیشتری را می توان برای افراد تامین کرد. کابین دوش نیز ازجمله تجهیزات مدرن برای طراحی فضاهای بهداشتی منازل است که راحتی و آسایش را به ارمغان می آورد. به کار بردن کابین دوش در چنین فضاهایی باعث نظم بخشیدن و نظافت بهتر می شود. کابین دوش با توجه به مساحت فضای مدنظر در انواع و طرح های مختلف طراحی و ساخته می شوند. طرح های نیم دایره، مستطیل، مربع و … کاربرد بیشتری دارند.در نحوه نصب کابین دوش اگر محلی را انتخاب کنید که دوش قبلی در آن قرار گرفته بود دیگر نیازی به لوله کشی نخواهید داشت.کابین های دوش برای مساحت های مختلف کاربرد دارند و کاربران باید قبل از خرید و نصب به اندازه فضای در اختیار خود توجه کنند.

نحوه ساخت کابین دوش

کابین دوش نیز مانند سایر تجهیزات خانگی دارای انواع مختلفی بوده و به شکل هایی گوناگونی ساخته می شود.

از انواع کابین دوش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دور دوشی : از پر کاربردترین نوع کابین دوش هست که به شکل های مربع و مستطیل طراحی و ساخته می شوند. در ساخت این اتاقک ها از تجهیزات پیشرفته ی دیگری استفاده نمی شود و بیشتر بعنوان پارتیشن حمام کاربرد دارد.
کابین های پیشرفته : این کابین های مجهز در انواع مختلفی طراحی و ساخته می شوند . کابین های پیشرفته از نظر ساختاری نیز دارای انواع گوناگونی هستند. بنابراین به راحتی می توان برای هر فضایی با هر شکل و ساختاری یک کابین دوش پیشرفته انتخاب کرد. در ساخت کابین های پیشرفته امکاناتی از قبیل جکوزی، جت های مختلف ماساژ، سونا و… در نظر گرفته می شود ولی با این حال این کابین ها فضای زیادی را اشغال نمی کنند. با به کارگیری کابین های پیشرفته در سرویس حمام خود در واقع لذت و تفریح را انتخاب نموده اید.
کابین های دست ساز: با نصب کردن یک درب یا یک پانل شیشه ای مناسب مقابل بخشی فرو رفته از فضا می توان یک کابین دوش دست ساز ساخت. دو قسمت دیگر کابین نیز با دیوار پوشانده شده است و امکان نفوذ آب،گرما و بخار به بیرون وجود ندارد.

درهای مختلفی که در ساخت کابین دوش ها کاربرد دارند عبارتند از؛

درهای کشویی: به علت این که این در ها به صورت کشویی باز و بسته می شوند فضای کمتری را اشغال می کنند.
درهای لولایی یا محوری : چنان چه فضای کافی در اختیار باشد می توان از این در ها که چپ بازشو یا راست بازشو هستند استفاده نمود.
درهای تاشو: برای فضاهای کوچک بسیار مناسب هستند.

شیشه های مصرفی در ساخت کابین دوش

برای ساخت کابین دوش ها از شیشه های ایمن و نشکن (شیشه سکوریت) استفاده می شود. همچنین می توان از شیشه شفاف و یا شیشه سندبلاست شده استفاده کرد. شیشه های سندبلاست شده دارای طرح بوده و رویت داخل حمام از بیرون را غیر ممکن می سازد. امروزه برخی از کابین دوش ها بدون فریم هستند و در کابین های فریم دار نیز از مواد نقره ای رنگ و شبیه کروم استفاده می گردد.
ضخامت شیشه ها : ضخامت شیشه کابین دوش های آریان جام برای حفظ ایمنی بین 6-8 میلی متر است.
فریم های آلومینیومی : ضخامت استاندارد برای قاب های آلومینیومی ۱/۲_۱/۶میلی متر است. امروزه برخی از تولید کنندگان به جای آلومینیوم از پلاستیک فشرده در ساخت قاب های کابین دوش استفاده می کنند که قابلیت حفاظت کمتری برای شیشه کابین دارند.
سینی های فضای دوش : جنس این سینی ها از سنگ های یک تکه یا اکریلیک های سنگین است. جاگذاری این سینی ها زیر دوش مانع خروج آب از محوطه می شود و باعث آب بندی و مکش آب بهتر می گردد. بهره گیری از سینی عمیق گزینه مناسبی جهت استفاده می باشد. برای افزایش ایمنی نیز سینی بدون لغزندگی را انتخاب کنید. نصب سینی دارای اهمیت زیادی است و باید به گونه ای نصب شود که در مواقع تحت فشار دچار نشتی نگردد. سینی های دوش اکریلیک که خلوص بیشتری را دارا می باشند دارای کیفیت بالا و بهتری هستند. پنل دوش نیز از اجزای دیگر کابین دوش و فضای حمام است که معمولا از جنس استیل ساخته می شود و شامل سردوش، دوش دستی، میکسر، جت و شیر است.

جهت مشاوره فنی با تیم آریان جام می توانید تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *